ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Fei-Fei αποκαλύπτει το νέο single „HUMAN MACHINE“

3
ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Fei-Fei αποκαλύπτει το νέο single „HUMAN MACHINE“
ανθρώπινη μηχανή fei-fei

Τον Ιούνιο, Φέι-Φέι αναζωπύρωσε το έργο της με την κυκλοφορία του „MY BODY IS GOD ON ACID“, μια αισθησιακή femme acid techno μελωδία που εγγυάται ότι θα πυρπολήσει τις πίστες χορού. Τώρα, το αφεντικό της δισκογραφικής αποκαλύπτει νέα μελωδία „ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

Φέρτε πίσω τα χαρακτηριστικά της στον κυβερνοχώρο και τις εντυπωσιακές γραμμές μπάσων, το τελευταίο ηχητικό εγχείρημα της Fei-Fei είναι εμπνευσμένο από τον αείμνηστο επιστήμονα James Lovelock και το μη μυθιστόρημα βιβλίο του Novacena. Με μια αντηχητική φωνητική γραμμή σε ρυμουλκούμενο, ο Fei-Fei παραμορφώνει τους εγκεφάλους με μια σειρά από παραμορφωμένα κύματα synth, χτυπώντας μπάσα και ηχητικά τοπία βγαλμένα κατευθείαν από έναν φουτουριστικό άλλο κόσμο.

Ένας δυνατός, ημι-σκοτεινός δίσκος για τους αιώνες, η τελευταία κυκλοφορία της Fei-Fei μαρτυρά τη γυναίκα βαρέων βαρών να κάνει μια άπιαστη βαθιά βουτιά στον παραισθησιογόνα ηχητικό της σχέδιο και layering. Από την αρχή μέχρι το τέλος, το „HUMAN MACHINE“ περιλαμβάνει το ασύγκριτο ταλέντο και την ικανότητα του Fei-Fei σε ένα μαγευτικό κομμάτι που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε οποιαδήποτε πίστα, οπουδήποτε.

ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Fei-Fei αποκαλύπτει το νέο single „HUMAN MACHINE“

Schreibe einen Kommentar