ΑΚΟΥΣΤΕ: Το San Holo Celebrates Life στο νέο σινγκλ „All The Highs“

0
ΑΚΟΥΣΤΕ: Το San Holo Celebrates Life στο νέο σινγκλ „All The Highs“

Ένας γνωστός υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία στη μουσική βιομηχανία, San Holo γιορτάζει τα σκαμπανεβάσματα της ζωής στο νεότερο του single „All The Highs», έξω τώρα μέσω Helix Records.

Το νεότερο κομμάτι του Ολλανδού καλλιτέχνη είναι ένα vintage masterclass San Holo, που περιέχει όλα τα στιλιστικά στοιχεία που γνώρισαν και αγαπούσαν οι θαυμαστές του. Πλούσια φωνητικά και ξεσηκωτικές μελωδίες συνδυάζονται για μια ευχάριστη εμπειρία ακρόασης, ενώ οι στίχοι, «οι αναμνήσεις μας στο rewind, όλα τα ψηλά, όλα τα χαμηλά» μιλούν για την κατανόηση του San για τον κόσμο γύρω του – η συνειδητοποίηση ότι κάθε τυχαίος περαστικός ζει ένα ζωή τόσο ζωντανή και πολύπλοκη όσο ο εαυτός του, γεμάτη με τις δικές του φιλοδοξίες, αγωνίες, ρουτίνες και κοινωνικά δίκτυα.

Το „All The Highs“ εμφανίζεται μετά την καλοκαιρινή του συνεργασία με τον Jai Wolf και την πρόσφατη συνεργασία του με τη δημοφιλή εφαρμογή ψυχικής υγείας Calm για τον Μικτή σειρά «Stay Vibrant».. Επιπλέον, το νέο κομμάτι θα είναι μέρος της πολυαναμενόμενης έκδοσης 2023 του Fifa 23, του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού ποδοσφαίρου στον πλανήτη.

Πατήστε το play και αφήστε τον κόσμο πίσω σας παρακάτω:

ΑΚΟΥΣΤΕ: Το San Holo Celebrates Life στο νέο σινγκλ „All The Highs“

Schreibe einen Kommentar