ΑΚΟΥΣΤΕ: Dog Unleashes Hard-Hitting New „Burnt Down Farm House“ Single

2
ΑΚΟΥΣΤΕ: Dog Unleashes Hard-Hitting New „Burnt Down Farm House“ Single

Ανερχόμενος καλλιτέχνης της Midwest Σκύλος επιστρέφει με μια άλλη σκληρή κυκλοφορία στο „Burnt Down Farm House“, ένα από τα κομμάτια που έμεινε στο πάτωμα του cutting room από την πρόσφατη κυκλοφορία του Τέρας άλμπουμ. Όπως θα ακούσετε παρακάτω, μας καλωσορίζουν ένα ακατέργαστο, σκληρό, συναισθηματικό χτύπημα που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κινούμενο Dog που εκτοξεύει άγριους στίχους πάνω από μια σκληρή, σαγηνευτική παραγωγή. Είναι σαφές ότι ο καλλιτέχνης συνεχίζει να εξελίσσεται και να ακονίζει τον χαρακτηριστικό ήχο του – μεταδώστε το δίσκο μέσω Spotify παρακάτω και διαβάστε τι έχει να πει ο Dog για αυτό το τραγούδι επίσης.

Το „Burnt Down Farmhouse“ είναι ένα τραγούδι από το monster που δεν μπήκε στο κόψιμο, αλλά μου άρεσε πολύ. Χαίρομαι που κυκλοφορεί στο monster deluxe όπως το ήθελα αρχικά. Είναι ένα διασκεδαστικό τραγούδι για διασκεδαστικούς ανθρώπους που τους αρέσει να διασκεδάζουν.”

Dog – Burnt Down Farm House | Ρεύμα

‚LISTEN: Dog Unleashes Hard-Hitting New „Burnt Down Farm House“ Single

The post LISTEN: Dog Unleashes Hard-Hitting New “Burnt Down Farm House” Single εμφανίστηκε πρώτα στο Run The Trap: The Best EDM, Hip Hop & Trap Music.

Schreibe einen Kommentar